Malerier i flere eksemplar

Malerier i flere eksemplar 6 varer

Underkategorier

 • Buddhisme

  Malerier med Asiatisk inspiration

  Se dem her

  Her finder du et stort udvalg af håndmalet Buddha malerier i valgfri størrelser. Buddhisme er en meget velset og moderne kunstart idag og males af mange kendte kunstner verdenen over . Buddha malerier er en kunstart der aldrig vil uddø og som altid vil være moderne at have hængende i sin bolig.

  Hvad er Buddhisme? Buddhisme er en gammel religion som stammer fra Asien. Vigtig emner i religionen samt i vores malerier. Er selvfølelig den centrale frontfigur, "Buddha". Buddhismen, siger at man skal være god mod sine medmennesker, og dette bakker vi fuldt op om her på Galleri Funk-Art

  Vores malerier, er malet af, professionelle kunstnere fra Asien, som brænder og lever for det buddhistiske kunst.

 • Moderne malerier

  Moderne malerier, her på siden

  Så dem her

  Under kategorien moderne kunst, finder du et stort udvalg af det nyeste kunst i nutidens trends. Her på Galleri Funk-Art vægter vi moderne kunst højt og vi stiler altid efter at have de nyeste genre hjemme. Kunst er ikke bare kunst for os, vi vægter vores stilartet højt og prøver og skille os ud, med vores moderne malerier.

  Vores malerier er håndmalet i olie og akrylmaling, som giver dig en høj kvalitet samt den bedste billede struktur. Maleriet leveres på blindramme, så det er lige til at hænge op.

  Fandt du ikke noget i kategorien "Moderne kunst"? Hver måned får vi over 5 nye malerier ind på vores galleri. Du kan blot tilmelde dig vores nyhedsbrev og få tilsendt "en lille galleri hilsen" med, de over 5 nye malerier vi får ind. På den måde, kan du altid være sikker på, at være den første til at se kunstværkerne og have det nyste kunst lige ved hånden.

 • Kvindelige motiver

  Moderne kvinde ansigter

  Se de fantastiske malerier, her på siden

  I kategorien "kvinde ansigter" finder du et stort udvalg af moderne malerier i valgfri størrelser. Vores "kvinde ansigter" er idag kendte over hele Danmark og varetegner galleri Funk-Art.

  Galleri Funk-Art er idag kendt for sine specielle og meget minimalistisk ansigter, som hænger Danmark over. Da vores kunder idag er så glade for netop disse ansigter - så har vi valgt at designe nye ansigter hver måned. Det vil sige at du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her. og vær den første til at modtag de nye malerier, hver måned.

  Portræt maleri? Hos Funk-Art kan du få malet et portræt maleri af dig selv eller familien. Portrætmaleriet bliver udført i samme stil som vores "kvinde ansigter" Så mangler du et moderne maleri af familien eller kæresten? Så send en mail til info@funk-art.dk med vedhæftet foto. Vi tager så kontakt til dig dagenefter og får en professionel snak omkring dit nye maleri.

 • Abstrakt kunst

  Abstrakte Olie & akryl malerier

  Køb abstrakte malerier her på galleri siden.

  I kategorien Abstrakt, finder du et stort udvalg af håndmalet abstrakte malerier, hvor du selv kan vælge størrelse på dit nye maleri.

  Hvad er abstrakt kunst? Når man maler et abstrakt maleri, så kalder man det oftes nonfigurativ kunst. Det gør man fordi, at selve det man maler, ikke forstiller noget konkret. Nogle kunstner idag maler også realisme ind i maleriet, men hvorefter det så bliver forvrænget til noget utydeligt. Disse teknikker er med til at gøre abstrakte malerier, interessante og dejlige at kigge på.

  I kategorien her, finder du et bredt udvalg af flotte abstrakte malerier i valgfri størrelse. Vores abstrakte malerier er malet i mixmedie, som sikre en høj kvalitet af maleriet som altid leveres på blindramme.

  Har du et maleri ønske som vi ikke kan opfylde her på galleriet, så er du altid velkommen til at tilsende en mail med vedhæftet Foto af dit maleri. Herefter vil vi så tag kontakt til dig og snakke om mulighederne for at få malet et maleri i samme stil. Vi overholder alle krav om Copyrightregler - det vil sige at vi ikke laver identiske malerier, på bestilling. Fandt du ikke noget i kategorien abstrakt? 

  Se vores moderne malerier her

 • Natur malerier

  Natur, blomster malerier

  Håndmalet blomster og natur malerier.

  I kategorien "Blomster og landskabskunst, finder du et bredt udvalg af skønne håndmalet malerier, i valgfri størrelse. Malerierne er med natur, blomster og landskabersmotiver og udført af vores dygtige og meget velsete kunstner Boom fra Chiang Mai.

  Vores blomster og natur malerier, er ofte malet med akryl på kanvaslærred, det kommer dog, an på det enkelte maleri og hvad teknikker og farver, det kræver for at blive godt. 

  Malerierne sidder på ramme, så den er inkl i prisen. Og så lever vi også dit maleri gratis.

  Har du et maleriønske som Funk-Art ikke kan opfylde her på galleriet, så send os blot en mail - med vedhæftet foto af dit maleri og vi vil herefter, tag kontakt til dig dagen efter. Her vil vi drøfte med dig, hvad der er af muligheder, for et maleri efter dine ønsker. Vi overholder alle copyright regler og maler derfor ikke identiske malerier.

  Fandt du ikke noget i kategorien "Blomster og Landskabskunst" ?  

  Se vores abstrakte malerier, her

Viser 1 - 6 af 6
Viser 1 - 6 af 6

Malerier, i valgfri størrelse

Håndmalet malerier i forskellige stilarter

Vi elsker kunst, og har kun det vi selv kan lide. Vores malerier, vi har i galleriet er håndmalet, med...

Vis mere
Sitemap