Malerier

Malerier 114 varer

Underkategorier

 • Malerier i galleriet

  Malerier i Galleriet

  Her finder du malerier vi har hjemme i galleriet

  Vores malerier du finder under ”malerier i galleriet” er altid håndmalet, unikke malerier. Forstået på den måde, at der kun findes det ene eksemplar. Derfor er du helt sikker på, at din nabo ikke har, det samme hængene og det er jo noget unikt i sig selv.

  Vi syntes kunst skal være sjovt, unikt og have personlighed eller historie bag sig.

  Du finder et bredt udvalg af forskellige stilarter på galleriet, b.la Abstrakt, StreetArt, Manga, FunkArt mm.

  Vores unikke malerier er i forskellige størrelser, derfor må du kigge lidt omkring og finde det maleri, der passer på din væg i stuen, værelset eller hvor i boligen, du mangler kunst til.

  Akrylmalerier og oliemalerier

  Størestedelen vores malerier, bliver malet med akrylmaling på kanvaslærred. Akrylmaling er nemt og dejligt at arbejde med og giver altid et godt resultat, hvis man behersker sine teknikker godt.

  Vores abstrakte malerier, er fra Pai og malet i nogle kraftuldefarver, som giver en rigtig god energi på væggen, i stuen eller boligen.

  Et maleri, skal give anledning til en god snak og tilføre energi og tanker, når man kigger på det.

  Bor du minimalistisk og har hvide vægge, så vil et akrylmaleri med kraftig farver, give indretningen et boost.  Vi bruger kvalitets kanvaslærred, så du kan have glæde af dit maleri mange år frem.

  Kanvaslærred er faktisk en vigtig del af maleriet og dets farver. Maler man på dårlig kanvaslærred, så kan farverne hurtigere tag skade og begynder at falme i farverne.

  Vi bruger noget af den højeste standard inde for kanvaslærred. Du kan derfor have glæde af maleriet, for altid. Og farverne vil stå skarpt i mange år frem.

  Alle vores malerier, sidder på svæveramme/blindramme, så du ikke selv skal finde en ramme og sætte maleriet op.

  Når du modtager maleriet fra os, kan du hænge det op med det samme. Vi bruger nogle kraftige svæverammer, så rammen ikke kan blive bøjet når det er koldt eller varmt.

  Fandt du ikke noget i kategorien her? - se vores plakat design, her

 • Malerier i flere...

  Malerier, i valgfri størrelse

  Håndmalet malerier i forskellige stilarter

  Vi elsker kunst, og har kun det vi selv kan lide. Vores malerier, vi har i galleriet er håndmalet, med kærlighed og stor passion. Vores kunstnere som vi samarbejder med, har deres egen stilart og teknikker. Derfor finder du en bredvifte af malerier, i forskellige genre. B.la StreetArt, Abstrakt, Manga, PopArt, Buddhisme og meget mere.

  Vores malerier, er malet på kvalitets kanvaslærred, så du kan have glæde, af maleriet i mange år – det gør også, at farverne holder længere og giver en bedre struktur.

  Galleri Funk-Art er et hyggeligt Galleri på nettet, som er drevet af passion, mor og søn. Vi elsker at yde en god og personlig service, som vi nu har gjort i 4 år. Vi syntes det skal være nemt, at handle kunst, også selvom, man bor i lejlighed, cykler på job og måske ingen bil har – Derfor kan du nemt, handle på vores Galleri, hvor vi levere gratis til hele Danmark.

  Har du lyst til at læse kundekommentar eller følge med i hvad vi laver på Galleriet, Så kan du besøge Instagram, Facebook & Trustpilot, hvor vi prøver på, at være så aktive som muligt. Vi har også deltaget til kunstudstillinger, så der har vi også billeder fra.

  Vores malerier, leveres på Svæveramme, så de kan hænges op med det samme. 

  Kigger du efter noget nyt kunst til boligen, så gør som mange andre, og besøg os online - vi håber, at du kan finde noget du på Galleriet, som vil falde i din smag og boligindretning. Vores priser, er ikke de billigste, men langt fra de dyreste. Du får meget kunst for DKK 3000,- her på Galleriet. Så kig dig omkring.

  Vi har som noget nyt, også Plakat designs, fra forskellige Danske grafiske kunstnere. Se de spændene plakater, under siden ”plakater”

  Vi ønsker dig en god fornøjelse på galleriet

pr. side
Viser 1 - 12 af 114
Viser 1 - 12 af 114

Malerier - Ægte akryl og olie malerier

Alle vores malerier er håndmalet og leveres på blindramme. Vi syntes det skal være nemt at handle kunst og giver gratis fragt.

...
Vis mere
Sitemap