Malerier i galleriet

Malerier i galleriet 57 varer

Underkategorier

 • Street Art malerier

  Det er ikke kun på gadeplan, at street art er populært.

  Flere og flere anerkendte kunstnere producerer nu også gade kunst i stor stil

  Hvis du gerne vil vide mere om, hvad street art er, så læs videre her. Street art - eller gadekunst om man vil - kan defineres som enhver type af kunst, som er kreeret i det offentlige rum.

  Mange tror, at street art kun laves på ulovlig vis, men street art er langt mere end graffiti og gadeuorden. Det er - som ordet udtrykker i sig selv - kunst på gaden.

  Street art malerier med stil hos Funk-art

  Helt tilbage i 60erne så man de første eksempler på street art i større byer som New York og Berlin. Dengang var det ganske vist mest som graffiti, men i løbet af 70erne trådte den mere legitime og rene gade kunst for alvor frem i bybilledet.

  Street art er især kendetegnet ved, at man bruger nogle lidt andre teknikker end de gængse indenfor faget. Således er både spraymaling, stickers og stencils en fast del af en gade kunstners "værktøjskasse".

  I dag er Street art en helt igennem regulær og anerkendt måde at udtrykke sig på, og rigtig mange populære kunstnere gør det på bedste vis. Således er gadekunst på en måde blevet mere stueren end i dens spæde begyndelse.

  Hos Funk-art har vi et stort udvalg af stilfulde og smukke street art malerier i allerhøjeste kvalitet. Vores Street art er malet med meget forskellige teknikker og med forskelligt materiale, men fælles for alle malerierne er, at de er helt unikke og skabt ud fra hver enkelt kunstners personlige inspiration.

  Funk-Art's Street art malerier er malet med forskellige teknikker og maling. Ligeledes er samtlige af vores malerier unikke og malet efter den enkelte kunstners tanker. - På Funk-art kan du ligeledes også finde abstrakte malerier samt Manga malerier.

 • Funk Art

  Funk Art malerier

  Stilart tilbage fra 1960érne

  Funk Art var en tendens der startede i 1960'erne i Californien. Det kom sig af, at kunstnerne ønskede at male noget mere absurd og provokerende, såsom prostitution, vold, og flere andre tabubelagte emner . Disse malerier blev malet med nogle vilde motiver og opsigtsvækkende farver og blev derfor døbt til kunstformen Funk Art.

  Vores mission med galleriet Funk Art, er at skabe et sted, hvor folk fra alle samfundslag kan anskaffe sig unik kunst, i forskellige stilarter. Derfor fandt vi det passende, at kalde vores galleri Funk Art. da stilen i sig selv, fortæller meget om os som galleri. Vi er anderledes og vil hjælpe alle danske kunstinteresserede, med at anskaffe sig funky kunst, til overkommelige priser.

  Se her, vores Street Art malerier, som minder lidt om den funky stil

 • Abstrakte malerier

  Vi har abstrakte malerier for enhver smag og pengepung.

  Et fællestræk er dog, at vi prioriterer abstrakt kunst med stærke farver

  Abstrakte malerier er malerier, som enten ikke indeholder genkendelige former - er nonfigurative - eller som omdanner figurer fra virkeligheden til mønstre.

  Ofte vil beskueren således opleve abstrakte malerier som kunst, der ikke har nogen umiddelbar forbindelse til den oprindelige kilde, men mere som et produkt i en selvstændig form.

  Abstrakt kunst bruges altså i dag primært som en betegnelse for nonfigurativ kunst - altså kunst som ikke forestiller noget. Former og farver repræsenterer heller ikke noget bestemt, men fremtræder i stedet helt i deres eget "net". Alligevel kan man dog knytte forskellige fortolkninger og betydninger til abstrakte malerier, men fortolkningerne vil altid forblive på netop et abstrakt plan.

  I dag er der rigtigt mange kunstnere, der maler abstrakt kunst, og derfor er abstrakte malerier efterhånden mere og mere efterspurgte.

  Hos Funk art har vi et kæmpe udvalg af abstrakte malerier med en hel masse stærke og smukke farver. Vi prioriterer meget højt at vore abstrakte malerier netop skal være malet i disse lidt vilde farver, for at de vil kunne passe ind i moderne og stilfulde omgivelser hvor som helst.

  De fleste af Funk Arts abstrakte kunstværker er malet i Nordthailand, langt ude i et spirituelt kunstmiljø, i en by kaldet Pai. Her kan vores kunstner stå og fordybe sig i sine værker, midt i junglen, og med naturen som nærmeste inspirationskilde. Funk-Art's malerier er altid 100 % unikke og malet i kun et enkelt eksemplar. Læs om unik kunst her.

 • Manga malerier

  Manga er det japanske ord for tegneserie, er blevet enormt populært

  Se vores udkast af malerierne her

  Manga malerier er kendte i Japan, såvel som resten af verden. Manga er den japanske form for tegneserie, hvor alle medvirkende er tegnede/malet som Japanske mennesker. Selvom tegneseriekunsten har været praktiseret længe, var det først i det 18. åhundrede hvor en kendt tegner og kunstner tog inspiration i nogle Walt Disney udgivelser, at stilarten for alvor slog igennem i Japan, og Mangastilen var kommet for at blive.

  Idag bliver der produceret Manga som aldrig før. Cirka. 40 % af alle tryksager i Japan bliver trykt som Manga og bliver flittigt læst af såvel voksne som unge. Manga er idag meget mere end bare en tegneserie og nogle virtuelle figurer. Manga bliver taget meget seriøst i de omkringliggende lande, og har som en naturlig følge deraf, også spredt sig til kunstverdenen. Bl.a afholdes der hvert år i Bangkok verdens største kunstkonkurrence for Manga.

  - I Danmark er Manga mest udbredt hos det yngre puplikum der kender til stilen fra tegneserier samt film. Men Manga kunsten er faktisk ved at få et flot spark ind i danskernes hjerter, her kan nævnes nogle dygtige danske kunster der arbejder indenfor området.

  Her på Funk Art ønsker vi også at præsentere dig for denne herlige kunstform.

  Vi har haft nogle forskellige dialoger med vores kunstner Boom, som syntes det var vildt sjovt og et udfordrende projekt, da malerierne skulle males i en fræk og flirtende stil - HUSK: Funk-Arts malerier er altid 100 % unikke og lavet i kun ét eksemplar.

 • Minimal kvinder
pr. side
Viser 1 - 12 af 57
Viser 1 - 12 af 57

Malerier i Galleriet

Her finder du malerier vi har hjemme i galleriet

Vores malerier du finder under ”malerier i galleriet” er altid

Vis mere
Sitemap