Plakat design

Plakat design 94 varer

Underkategorier

 • Favoritterne
 • Plakater

  Plakat kunst - Køb moderne plakater

  Køb din nye Plakat på galleriet - gratis fragt

  Plakater findes i et utal af designs og i en prisklasse, hvor alle kan være med. Ikke mindst er plakater fra Danmark, noget der er super moderne og passer ind, i mange boliger. Hos galleri Funk-Art, kan du købe kvalitets plakater, fra forskellige kunstner i hele Danmark. Priser på vores plakat designs starter fra en niveau, hvor alle kan være med.

  Du finder en masser plakat inspiration til boligen på vores onlinegalleri. Vores plakat designs er udført at grafiker og kunster fra Danmark, derfor får du noget, som er minimalistisk og dansk.

  Har du foreksempel en mindre bolig, eller en lille stue. Så vil et godt råd være, at vælge en plakat, eller 5 plakater i forskellige størrelser, som hænger forskudt på væggen. Man kan altid finde plads til en plakat, på vægen.

  Et maleri, kræver ofte mere plads på væggen, da de kan fylde meget, både i størelse og farvevalg. Her er en plakat et oplagt valg, så man får noget småt og unikt på væggen.”

  Danske plakater

  Vi har mange forskellige designs og mønstre, på vores online galleri. B.la kan du finde plakat designs til børneværelset, stuen, køkkenet og soveværelset. Du finder et vælg af mønstre og farver og ikke mindst forskellige genre.

  Når du vælger dit design, så husk at vælge en plakat, der matcher dine møbler eller indretning af boligen, derved får du altid det bedste resultat i din indretning.

  Vores plakater på webshoppen bliver ofte updateret, da vi får nye designs ind – du er derfor altid sikret at få noget moderne, til din bolig og indretning. Vi følger tæt plakat designs i de mange bolig magasiner, som Bo Bedre, og andre bolig magasiner. Har du et speciel ønske, er du også meget velkommen til at kontakte os på følgende tlf nr. 4116 3088.

  Billige plakater 

  Priser på plakater er bestemt i en klasse, hvor vi alle kan være med. Det sjove her, er at man kan udskifte sine plakater oftere, end hvis man køber et maleri, som koster fra 2.000 kr og op.

  En plakat, koster fra DKK 299,-. inkl gratis levering.

  Derfor kan du nemt udskifte dit kunst på væggene, engang om året, hvis det er ønsket.

  Se vores mest populære plakater her

  Plakat i gave

  Det er en helt oplagt at give en plakat i julegave, fødselsdagsgave eller bare til en du holder af. En plakat er ofte nemmer at give i gave, end hvis det var et maleri, med mange farver.

  Ofte ønsker folk sig sokker eller underbukser i julegave, men her, er det meget sjovere og give noget folk vil huske dig for. Altså hænger plakaten på væggen i stuen, så vil din nærmeste tænke på dig, hver gang han/hun kigger på din smukke plakat. Det giver helt bestemt varme og noget folk vil sætte pris på at få i gave. Som skrevet over her, så er vores priser til at betale, så vil du købe julegaver for 400-500 kr. eller der omkring, så vil du kunne finde nogle flotte designs på vores webshop og kunne få 2-3 forskellige plakater for den pris.

  Plakater passer til alle aldersgrupper, så hold dig ikke tilbage – din nærmeste vil elsker dig for din gave.

  Vi håber du finder noget der passer til din bolig, på vores online galleri, vi ønsker dig en rigtig god oplevelse på vores online galleri. 

 • KUNSTNERE
pr. side
Viser 1 - 12 af 94
Viser 1 - 12 af 94

Plakat design

Grafiske og kunstneriske plakater, fra Danske kunstere.

Du finder et bredt udsnit af design plakater med minimalistiske eller kunstneriske udtryk, af forskellige...

Vis mere
Sitemap