Plakater

Plakater 94 varer

Underkategorier

 • Plakater med dyr

  Dyreplakater - Se dem her på galleriet

  Bredt udvalg af moderne dyreplakater, i forskellig design og størrelser.

  På siden her, finder du vores fantastiske udvalg, af Dyreplakater, trykt på kvalitets papir. Særligt dyreplakater er kendte, da de passer godt på væggen i boligen. Vores Dyreplakater er minimalistiske med b.la Krybdyr, sommerfugle, tiger og elefanter, som giver et unikt look på væggen. Så om, du er dyre elsker, eller bare vil have noget fedt Plakatkunst på væggen, så tag et kig forbi, vores side her.

  Dyre plakater, er ofte set i de kendte bolig magasiner, hvor de bruges til indretning af stuer, værelser mm. Særligt indretningsarkitekter, bruger dem til, at fremhæve møbeldesign eller indretning af et ”hygge hjørne” Også kendte møbelbrands som Arne Jacobsen og Royal Copenhagen, bruger plakat design, til at fremhæve deres lækre møbler, i Magasiner eller udstillinger. Hos galleri Funk-art er vi glade for at plakatkunst er vendt stærkt tilbage og blevet moderne, der er nemlig mange interessante ”upcomming” kunstnere fra især Danmark, som laver utrolig flotte, minimalistisk og moderne plakater. Vi håber tendensen vil holde mange år endnu, da et plakat design, passer super godt til vores møbler og indretning her i Danmark.

  Design tip:
  Har du en design stol i din bolig – Lad den stå for sig selv og pynt med plakat design på væggen. En stol og lidt plakater, lyder ikke af meget – Men det er klinisk og moderne.

  Det sjove ved plakatkunst, er at man kan få noget nyt på væggen oftere, end hvis man køber original kunst, som håndmalet malerier. Plakat designs, kan man udskifte, et par gang om året, eller når man har lyst til at give sit hjem, et nyt og forfriskende look. Vores plakat design starter fra kun DKK 299, som vi selv syntes er billigt, for et stykke kunst, der er lagt kærlighed i, bag computeren.

  Når du køber dyreplakater på Galleri Funk-Art, så vil du opleve forskellige designs, grafiske teknikker og motiver, da vi ikke selv sidder og laver Plakat designs.
  Vi har nemlig forskellige kendte og ukendte, Danske kunstnere, her på Galleriet. Du er derfor sikret, en bred vifte af moderne plakat designs, som ikke bare er kedelige. Vi har kun de kunstnere på vores Galleri, som vi selv elsker og det kunst, vi selv godt kan lide. Vi håber derfor, du kan finde en flot og unik plakat, du vil forelske dig i. Eller måske en god gave til din nærmeste. Husk på vi bytter med 30 dages returret, så det er nemt og sikkert, at handle her på galleriet.

  Har du spørgsmål til din bestilling, så ringer du selvfølgelig bare til os, eller besøger vores galleri i kolding. Vi har GRATIS FRAGT på alle vores bestillinger, så det bliver ikke meget nemmere. Husk at følg os lidt, på siden her, eller Facebook, hvor vi uploader nyheder og nye designs fra vores plakat kunstnere i Danmark. Vores Instagram profil er bestemt heller ikke kedelig :-)

  Vi håber du får en god oplevelse her på galleriet, hvor vi værdsætter personlig og god betjening.

 • Flora Danica plakater

  Flora Danica blomster 

  Blomster tryk på papir

  Køb og se, de eftertragtede Flora Danica plakater i forskellige designs. Hos galleri Funk-Art har vi en bredt udvalg, af de smukke kunsttryk på kvalitets papir.

  Flora Danica samlingen er stor! Vi har derfor ”håndplukket” de plakat designs vi bedst kan lide, her på galleriet og som vi stilmæssigt, passer godt ind, til den moderne indretning, i boligen eller sommerhuset.

  Samlingen er helt unik, når man snakker Flora Danica – Det er nemlig en samling, der er udarbejdet op igennem 122 år, som også gør den, til en af det støreste i Danmarkshistorien.

  Som mange nok ved, så er Flora Danica kendt for sit fine porcelænsstel, som b.la vores Kongehus benytter til royaleselvskaber og andre højtider. Flora Danica kan man næsten kalde for et stykke Danmarks historie på tryk.

  Vi er stolte over, at have Flora Danica motiverne på vores galleri, som mange værdsætter til deres bolig. Idag er de kendte plante tryk, utrolig godt sælgende, da mange ser dem, som moderne motiver i retro design, til stuen, værelset eller sommerhuset?

  B.la har man set Flora Danica Plakater, i bolig Magasiner og tv. Og nu kan du få dem her på galleri Funk-Art.

  Vi håber du kan finde et motiv fra Flora Danica, som passer til din væg og indretning i boligen. De fås i forskellige planter og farver, så kig dig godt omkring på galleriet, og se om der er noget der falder i din smag.

  Indretnings tip:

  Flora Danica er efterhånden en retro plakat – Opsæt den med et nyt minimalistisk møbel, så du får en helt speciel sammensætning i din stue eller bolig.

  Vi levere vores Flora Danica Plakater gratis, du skal blot, finde det motiv du kan lide. Og så levere vi hurtig inde for 1-4 dage med Post Danmark. Vi trykker på kvalitets papir, så du kan have glæde af plakaten, i mange år frem.

  Vi håber du vil ofre en flot ramme til plakaten, så den kommer til at blive fremhævet, på den rette måde. Prøv evt og se IKEA´s prisbeviste rammer – her

  Fandt du ikke hvad du søgte, her på Flora Danica siden, så kan du se vores mest populære plakater, her.

 • Danmarkskort plakater

  Danmarkskort & Byplakater

  Find her, plakater med Danmarkskort eller byplakat, fra din by.

  Hos galleri Funk-Art, har vi et bredt udvalg af byplakater og Danmarkskort, som vi håber vil falde i din smag. Bykort er oftes meget minimalistisk i designet, da et landkort ofte er med streger, som vi kender det.

  En minimalistisk plakat, passer derfor godt ind, i den moderne indretning af boligen, vi håber du kan finde en personlig plakat, fra din by, som du vil forelske dig i. Vi har forskellige byplakater på galleriet, men dog ikke fra alle byer i Danmark. Har du et ønske, om en plakat fra din by, så kan du altid skrive til os, og vi vil prøve at finde et design til dig, som du kan lide og fra din egen by. Det er altid sjovt og have noget hængende på væggen, som man kan sætte relationer til – derfor passer en byplakat super godt ind i boligen.

  Vi laver ikke selv vores plakat design, men har en unik samling, af dygtige kunstnere fra hele Danmark. Derfor finder du også en bred vifte, af design og grafiske teknikker, her på galleriet.

  Vores byplakater fra København er især populære her på galleriet. Købehavn er jo hovedestaden i Danmark, med mange indbyggere. Men ikke mindst er designet fra købehavn, super unikt og flot i plakat designet. Vi tror derfor at mange københavnere, har deres plakat hængende i hjemmet, med en kærlighed til designet og byen i helhed. Vi syntes derfor du skal tag et kig, på vores plakat design, fra københavn og området omkring. Se b.la ”København i sort” her.

  Er du fra Jylland, som os på galleri Funk-art, så finder du også nogle rigtige gode designs, fra Århus, Kolding, Odense mm. Især Århus plakaten er godt solgt, og super flot i designet. Århus er også en skøn by, hvor der b.la forhandles kunst, med små hyggelige butikker. Se b.la vores Århus plakat, som starte fra kun DKK 299,- her.

  Plakat designs på galleriet, er designet af forskellige kunstnere, fra hele Danmark. Derfor er der brugt forskellige teknikker og stilarter og lagt en masser kærlighed, i de forskellige plakat designs, her på galleriet. Vi syntes det er sjovere at have en bred vifte af Artister, som er med til at gøre vores galleri unikt og et sted hvor man ikke behøves købe noget, men bare kan forelske sig, i de mange billeder. Klik dig derfor nemt rundt på vores galleri :-)

  Vi er ikke et galleri, som mange andre, med ”normal Plakatkunst”. Vi vægter det mere ”moderne & spralsk”, som passer godt ind, til den stilbeviste bruger. Derfor oplevere du også forskellige genre af malerier på Funk-Art.dk, vi har nemlig solgt malerier, her på webshoppen i snart 5 år, med en masser glade kunder og udstilliger i hele Danmark. Vores stilarter som vi elsker mest, er Street-art, Abstrakt, Manga Art – som giver nogle udtryk i hjemmet, som mange mennesker ikke har set før. Derfor kommer man oftes til at snakke om vores kunst, når man sidder og spiser eller får gæster på besøg. En rigtig god Ice breaker!

  Leder du efter en speciel plakat, fra din by eller et kort, så kan du finde den her på galleriet. Eller kontakt os nemt på vores kontakte side her og vi vil hjælpe dig med at finde designet. Vi vægter personlig betjening højt, så hold dig ikke tilbage, hvis du har spørgsmål.

  Du er altid velkommen, til at kontakte os på telefon eller mail og vi vil svare med det samme.

  Vi sender selvfølgelig din plakat fragtfrit til døren, så du har mindst mulige bekymringer. Vi syntes det skal være nemt, at handle kunst online.

  Vi ønsker dig en behagelig oplevelse på vores galleri.

 • Grafiske plakater

  Grafisk plakatkunst 

  Grafiske design plakater

  Grafiske plakater fås i et bredt sortiment. Mange plakater laves ofte i grafiske design, da man kan designe dem på computer i minimalistiske design og detaljer, som man normalt ikke kan sammensætte, når man arbejder med kunst fysisk.

  Derfor syntes vi grafiske plakater er super spændene, da vores malerier ikke kan sammenlignes med denne stilart. Er du på udkig efter noget moderne til stuen, værelset eller kontoret? - Så er grafiske plakater et godt bud til boligen. Vi har hos galleri Funk-Art forskellige grafiske plakater, fra Danske kunstnere og grafiske designer. Noget vi vægter højt, er at vores plakater, skal være kunstneriske og skal have en historie bag. Derfor bruger vi også meget tid, med de individuelle kunstnere, for at håndplukke de plakater, vi bedste kan lide – Derfor håber vi, at du finder noget, dit hjerte forelsker sig i og passer ind til din bolig. 

  Vores grafiske plakater på galleriet, er designet af forskellige kunstnere fra hele Danmark. Derfor finder du også unikke teknikker og designs, som er lavet af forskellige Artister. Galleri Funk-Art er ikke ”kunstneren” bag motiverne, men en kunstplatform hvor du kan købe af en håndplukket kunst samling.- og få det mest moderne kunst til boligen.

  Vi har kun det kunst vi selv elsker og brænder for

  Vi håber derfor, du finder en plakat, som du forelsker dig i eller en gave, til din kæreste eller familie.

  På vores webshop, finder du også et stort udvalg af håndmalet malerier fra Asien – Så fandt du ikke noget i din stil, under grafiske plakater – Så prøv og se vores moderne malerier, i forskellige stilarter, her

  Vi syntes det skal være nemt at handle kunst, derfor sender vi din plakat sammenrullet i et fint paprør, så den ikke tager skade under transport. Vi levere Gratis til hele Danmark (undtagen Bornholm) Så find den plakat, du kan lide og tryk køb – Så har du den hjemme, efter kun 1-4 arbejdsdage.

 • Plakater til...

  Søde Plakater til børneværelset

  Valgfri størrelser, fra forskellige kunstnere.

  På siden her, finder du et bredt udsnit af plakater til børneværelset. Vi har kun de plakater vi selv kan lide, og som vi syntes passer godt ind til et børneværelse. Vi har håndplukket vores plakater fra forskellige danske kunstnere, så du får en bredvifte af designs og grafiske teknikker. Derfor vil der også komme nye plakatdesign til børneværelset. Vi får hele tiden, nye spændene kunstnere på galleriet. Følg os på Instagram hvor vi ”uploader” vores nye plakater og maleri designs, hver dag.

  Plakater til børneværelset, syntes vi skal være i bløde og behagelige farver. Og med sjove motiver, som kan stimulere ens sanser. Du vil her på siden også finde plakater, med sjove motiver og IS design - Tør du hænge en is plakat på børneværelset? :-)

  Du finder også Plakater med børnetekster og søde citater, som giver god mening i hverdagen og på væggen i børneværelset.

  Plakaterne bliver trykt på kvalitets papir. Normalt 170g og op. Alt efter hvilke kunstner, der har designet den. Du kan læse under hver plakatprofil, hvad den er trykt på.

  Vi håber du finder en sød plakat til børnværelset, du kan selv vælge str på plakaterne og vi sender den gratis til dig, inde for 1-4 hverdage. Vi syntes nemlig at det skal være nemt og handle kunst på nettet. Derfor har vi haft gratis levering i 4 år.

  Vi håber du vil ofre, en pæn ramme til plakaten, men desævrre sælger vi ikke plakater i rammer, på galleriet. Men et rigtig godt Tip.

  Køb rammer hos IKEA – De er prisbeviste & de fleste af vores kunder køber rammer hos IKEA.

  Fandt du ikke noget på siden? Se vores mest solgte Plakater her

 • Is plakater

  Is plakater 

  Find din ynglings is på plakakt

  Minimalistiske og smagfulde plakater. Is plakaterne forstiller de lækre Frisko is, designet af Mads Hartmann. Du har måske selv, spist en af de smagfulde is? De fleste af os i Danmark, elsker en god is om sommeren. Derfor syntes kunstneren, at det ville være sjovt og lave en plakatserie med de smagfulde is. Det er altid sjovt og have en plakat hængende på væggen, som man kan have relation til. Du kan derfor finde de fleste is design, under galleriet. Find din ynglings-is og få den op på væggen i stuen eller køkkenet?

  Vi elsker plakaterne og man bliver nærmest sulten, på en varm sommerdag.

  Plakaterne er meget enkle og minimalistisk designet, et godt råd, vil være at blande plakaten, med andre plakatdesigns på væggen.

  Du vælger selv størrelse på den plakat du godt kan lide. Plakaterne er trykt på kvalitetspapir, så du kan have glæde af den, i mange år. Vi sender den gratis til dig, inde for 1-4 hverdage. Vi syntes det skal være nemt, at handle kunst online, derfor har vi haft gratis fragt i 4 år på galleriet.

  Fandt du ikke noget her på siden? så kan du se vores populære plakater her

  Vi håber du vil kunne lide en af de smagfulde is-plakater.

 • Minimalistisk
pr. side
Viser 1 - 12 af 94
Viser 1 - 12 af 94

Plakat kunst - Køb moderne plakater

Køb din nye Plakat på galleriet - gratis fragt

Plakater findes i et utal af designs og i en prisklasse, hvor alle kan være med. Ikke mindst...

Vis mere
Sitemap