Plakat kunst

Om ”Plakat kunst”

Hos galleri Funk-Art, sælger vi plakater i forskellige størrelser og motiver. Plakater passer ind i de fleste danske hjem, da man kan få et vælg, af forskellige motiver og designs.

Plakatkunst er blevet meget eftertragtet de seneste år, og det syntes vi er super fedt, da mange upcomming kunstner i Danmark og udlandet derved kan komme frem, med en masser fedt grafisk kunst til vores boliger. Hos galleri Funk-Art følger vi udviklingen tæt, så vi altid har de nyeste plakat design, og er i kontakt med de spændene kunstnere, i Danmark.

Som ved vores håndmalet malerier, så elsker vi her hos galleriet, noget unikt og lidt mere ”spralsk” og moderne end normalt. Derfor kigger vi også ud, på de mange kunstner og hvad de kan tilbyde.

Hos galleri Funk-art, kan du få et stort udvalg, af motiver til din bolig – faktisk kan vi udsmykke et helt hus, med alle de motiver vi har på galleriet. Derfor håber vi, at du kommer glad fra vores webshop, med en plakat du er forelsket i, og en god købeoplevelse. Vores galleri, er en familie virksomhed og har eksisteret i over 4 år, derfor vægter vi serviceniveau højt og kredser altid om vores kunder.

Materiale, Pap, Papir & Silke

På Funk-Art, har vi forskellige grafiker & kunstner, der designet plakater, derfor vil der under hver plakat, beskrive hvad den er lavet af og hvad grafikken er trykt på. Fx. A3 ark, B2 50x70cm osv.

Plakat i ramme, giver en helt unik indretning og fremhæver plakaten. Så vi vil råde dig til at købe en flot træramme, eller aluramme. Vi forhandler desværre ikke selv rammer - Men vi vil meget gerne henvise til IKEA, hvor du kan købe nogle billige og rigtig fine rammer :-) 

SE RAMMER FRA IKEA - KLIK HER

Har du selv rammerne liggende der hjemme, så kan vi lave plakaten, så den passer til dine rammer.

Vores plakater er trykt på kvalitets Papir og leveres i paprør til din adresse. Gratis fragt

Et godt indretnings tip.

Hæng forskellige plakater sammen, i forskellige størrelser.

Plakaterne behøves ikke hænge ”lige” derimod ser det godt ud, hvis de hænger lidt forskudt, så det giver en anderledes væg i fx. køkkenet, stuen, eller soveværelset.

Du kan eventuelt hænge et maleri i midten og pynte med plakater rundt om det. 


Sitemap