Det er nemt at handle på galleriet

Sådan gennemføre du et køb 

Vælg de produkter du finder interessante og er forelsket i. Dernæst trykker du på ”køb” hvor varen så bliver tilføjet til din indkøbskurv, i højreside af skærmen. Du kan også trykke på knappen "Mere" Og du vil komme til produksiden, hvor du kan se billeder eller læse info. 

Når du har fundet dine produkter, som du vil købe, så tryk på ”gå til kurv” hvor du så kan betale din ordre. Alle vores priser er inkl. Moms og det vil du også kunne se, på ”check-ud siden” Vi har Gratis levering til Danmark. Dog undtagen Bornholm.

Udfyld dine oplysninger med b.la forsendelse adresse, navn mm. Og vælg derefter hvilke korttype, du vil betale med. Tryk på "gennemfør betaling" og dit køb er nu afsluttet og gennemført.

Levering

Unikke malerier 1-6 dage.

Bestillings malerier 2-4 uger.

Plakater 1-4 dage.

VISA & Mastercard betal med Paypal

Vi bruger PAYPAL som betalingsystem, på vores webshop. Det gør vi, fordi mange webshops i dag, benytter Paypal som et sikkert og hurtig betalingssystem.

Paypal er et sikkert betalingsystem og med høj service niveau. Derfor har vi endnu ikke oplevet fejl eller andet, ved mange køb, som er gennemført på Galleri Funk-Art´s webshop. i de 4 år vi har eksisteret. 

  • Korttype. Vi modtager VISA - MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS.

Vi har 4 års erfarring med online kunst, samt er vi en familie virksomhed. Så du kan trykt handle på galleriet, og vi kredser altid for vores kunder.

Har du et spørgsmål? så ring til Michael, som kan hjælpe med det tekniske Tlf. 4116 3088

Vi ønsker dig god fornøjelse på Galleriet 

Se vores populære plakater, her


Sitemap