Kunstrejse til Asien - mor og søn. 

En fortælling, om galleri Funk-Art og hvem der er bag. 

Rejsen 

Funk-Art er et unikt samarbejde mellem mor og søn, som opstod efter en rejse på 3 måneder i Thailand, samt et ophold på et halvt år, hvor vi var ude og finde kunstnere og skabe kontakter. I dag er Galleri Funk-Art en samlingsplads, for forskellige plakat kunstnere og galleri, hvor du kan handle, håndmalet og unik kunst.

Besøg vores galleri online

Nu 3 år efter, har vi opbygget et godt salg, af malerier igennem vores webshop og hjemmeside på nettet. En webshop vi er stolte over og vores drøm er gået i opfyldelse. Vi hjælper samtidig folk med, nemt at kunne handle sine malerier & plakater hos os, gennemvores webshop. Før var problemet ofte, at folk ikke kunne transpoterer malerierne hjem fra galleriet. I dag har vi løst problemet via vores online galleri, hvor vi levere GRATIS over hele Danmark - lige til døren. 

Det har aldrig været nemmere at handle moderne kunst online, og det mener vi, at vi har været med til at ændre via Galleri Funk-Art.dk

Bor du i lejlighed og mangler transport - køb dine malerier nemt online

Tag et kig gennem de farvestrålende malerier og forhåbentligt er der noget der falder i din smag. Vi bestræber os på, at have det mest moderne kunst, men samtidig en bred målgruppe af genre. Har du selv en ide til et maleri, så er du velkommen til at kontakte os, så vi kan få dine drømme udført på lærred. Om du bor i lejlighed eller hus eller skal have et kontor udsmykket,  skal vi nok være behjælpelig med at finde lige nøjatig det maleri du har brug for og levere det lige til din dør.

God fornøjelse på galleriet

Rie & Michael Burcharth

En hyggelig sommerdag i haven :-)

Galleri Funk-Art . Teamet bag


Sitemap