Galleri Funk Art - Besøg os her

Om håndmalet kunst

Akryl & Oliemalerier

Vi leverer oliemalerier for enhver pengepung og til ethvert behov. Sortimentet spænder vidt, lige fra oliemalerier til hjemmet og kunst til firmaet

Alt den kunst, du finder her på hjemmesiden, er akryl og oliemalerier. For os er ægte oliemalerier rigtig kunst. Derfor har vi naturligvis valgt at have et meget stort sortiment af oliemalerier til salg.

Rundt på siden kan du læse meget mere om vore akryl og oliemalerier, om vedligeholdelse af malerierne, om rammer, og om alt, hvad der findes af øvrige oplysninger, tips og gode råd vedrørende ægte oliemalerier.

I vores udvalg har vi oliemalerier til salg i flere hundred forskellige motiver. Således kan du få alt lige fra moderne kunst til abstrakt kunst, og StreetArt i det mere vilde.

Hos Funk-Art har vi altid et stort udvalg af unikke kunst malerier i vores galleri. Vi har samtidig også et stort udvalg af moderne kunst malerier i forskellige størrelser - det vil sige at man selv kan vælge størrelsen på sit nye kunst maleri.

Der er med andre ord kunst for enhver smag, ligegyldigt om du har brug for kunst til kontoret, moderne kunst eller Popart. Vi har nemlig udvalgt en perlerække af motiver, som både er reproduktioner af alt fra Monet over Van Gogh og til helt ukendt kunstnere.

Så uanset om du søger et oliemaleri til entreen eller til børneværelset, eller om du efterspørger et stykke popkunst eller et klassisk ægte oliemaleri til kontoret, så kan du få det her hos funk-art.

Køb flotte oliemalerier hos Funk Art

Og vi har selvfølgelig kvalitetsgaranti. Det der betyder allermest for os, er at have tilfredse kunder. Så vi garanterer naturligvis, at alle de oliemalerier, vi har til salg hos funk-art, er ægte håndmalede oliemalerier. Og samtidig udøver vi en meget streng kvalitetskontrol, inden vi sætter nogle af vore oliemalerier til salg

Men selvom standarden på oliemalerierne er høj, så er prisen helt usædvanligt lav. Vi ved jo godt, hvor vigtigt det er for dig at kunne komme langt for budgettet, når du er i færd med at skabe et stilfuldt miljø i dit hjem eller dit firma.

Vores malerier er ikke produceret på fabrik, men derimod fra anerkendte kunstnere med eget atelier, hvor de kan lave det de elsker, nemlig at male malerier.

Det kan godt være der findes et lignende maleri, der kan så være en farvenuance til forskel, en ændring af teknikken, ændring af tegn, sprog, størrelse osv. Alle vores billeder er unikke og der findes kun ét eksemplar af hvert mesterværk.

Eksempelvis har vores kunstner, Saard Nilkong, i Thailand (Pai) sit atelier i en bambushytte midt i hans frodige have, højt oppe på en bakke med udsigt til en flod. Det er her han får sin inspiration fra. Han elsker at arbejde deroppe fra, der er stilhed og han kan fordybe sig. 

En af vores andre kunstner, Duc Loi, har et råt galleri i Hanoi i et hus i en lille gyde, hvor han kan koncentrerer sig, om hans livsnerve at male. 

Asiatisk kunstner - Galleri Funk-Art

Vi vil KUN præsentere Jer for kunstnere, som har en unik stil og som brænder for at male unikke malerier. Vi ved der er lagt mange kræfter i hvert billede, derfor er de så unikke.


Sitemap